TERROR A GUALBA

Els alumnes de 6è de l’escola Aqua Alba muntaran un túnel del terror a Gualba el dissabte 13 de Novembre d’aquest mateix any. Ho faran amb l’ajuda de les seves mares i dels seus pares per tal de recaptar diners pel viatge de final de curs.

Fa unes cinc setmanes, els alumnes de 6è de l’escola Aqua Alba i els seus pares i mares van fer una reunió per parlar de les activitats que podrien fer per recaptar diners pel viatge de final de curs, que serà a la Cala Canyelles. Només hi van assistir els que hi volien participar i tenien disponibilitat per venir.  A la reunió va sortir el tema de fer un túnel del terror, es va decidir el lloc on es faria i a les següents reunions es va parlar sobre les seccions del túnel, cada una de les quals tindrà una temàtica diferent, i sobre qui faria cada secció. A la última reunió, es van enregistrar les veus que sonarien pels altaveus del túnel.

En un principi, estava previst que el túnel del terror es fes el dia 30 d’Octubre a les 7.30 h, però va ploure i el van haver d’ajornar al dia 13 de Novembre. Això no obstant, el dia 30 van fer una venda de carabasses de Halloween amb la que van recaptar molts diners. L’hora que han escollit per a la nova data són les 19.00 h, però els alumnes de 6è que organitzen el túnel hauran d’estar al camí de Can Monteys, que és on es farà el túnel, més o menys una hora abans que comenci per tal de maquillar-se, vestir-se i, entre altres coses, sincronitzar els walkie-talkies amb els que es comunicaran i col·locar els diferents punts de llum.

Per acabar, l’equip de periodistes de l’Aqua Alba fem saber als nostres lectors que el preu de l’entrada del túnel serà de 2 € i que… US ESPANTAREU MOLT! Tot i que, tranquils; si algú vol marxar del túnel perquè té molta por, podrà fer-ho.

Estàndard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s